Terras parasols

Xterior biedt u een ruim en professioneel assortiment terrasparasols.

Belangrijkste functie van terrasparasols is bescherming te bieden tegen het zonlicht en daarmee UV straling, maar ook tegen regen en wind. Tevens kunnen terrasparasols gebruikt worden als promotie product, dat seizoen na seizoen aandacht vraagt voor de buitenadverteerder, ook op lange termijn. Door verwisselbare parasoldoeken, zult u nooit meer wegwerp – marketing parasols of terrasparasols voor eenmalige campagnes aan hoeven te schaffen.

Kwaliteit, duurzaamheid en elegantie zijn kenmerken van de Xterior terrasparasols. Ook wat afmetingen betreft zit u goed bij Xterior. De terrasparasols zijn verkrijgbaar in afmetingen van 2,5 meter tot aan 11 meter en uitgevoerd in een effen, onbedrukt parasoldoek van een hoogwaardige kwaliteit stof. In het Xterior assortiment zitten ronde, vierkante en rechthoekige modellen waarbij bepaalde modellen bestand zijn om windkracht 10 te doorstaan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Xterior terrasparasols, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@xterior.nl of telefoonnummer +31497-581010

Xterior, het geheim van een goed terras

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10