Terras parasols

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terras parasol

Voor sommige mensen zijn terras parasols een noodzakelijk kwaad. Zij zien een terrasparasol puur als bescherming. De terras parasol beschermt tegen ongewenste zonnestralen of regendruppels. Xterior ziet terras parasols als een verlengde van je horecazaak of woning. Als de terrasparasol van hoogwaardige kwaliteit is, dan draagt het direct bij aan de verhoging van het ultieme terrasgevoel.

Reclame voor je terras

Daarnaast is een goede terras parasol ook een uithangbord van je onderneming. Wat zegt het over je bedrijf als je parasol versleten is? Of als die maar een beetje tegen de zon beschermt? Onze terrasparasols zijn pure reclame voor je terras. Ze nodigen uit plaats te nemen. En als je zit, wil je nooit meer weg. Is dat niet het doel van ieder horecaterras? Een ideaal terras is gezellig, schoon en aangenaam!

Meer over ons

Mooier terras?

Wij leveren niet alleen onze terrasproducten, we zijn ook producent. Dit heeft veel voordelen. Zo zijn we in staat je perfect te adviseren, leveren we snel en is maatwerk bij ons de norm. Wil je ook dat jullie gasten nog meer genieten van je terras? Oriënteer je dan op deze website of neem direct contact op. We horen graag hoe we jou terras nog mooier mogen maken!

Belangrijkste functie van terrasparasols is bescherming te bieden tegen het zonlicht en daarmee UV straling, maar ook tegen regen en wind. Tevens kunnen terrasparasols gebruikt worden als promotie product, dat seizoen na seizoen aandacht vraagt voor de buitenadverteerder, ook op lange termijn. Door verwisselbare parasoldoeken, zult u nooit meer wegwerp – marketing parasols of terrasparasols voor eenmalige campagnes aan hoeven te schaffen.

Kwaliteit, duurzaamheid en elegantie zijn kenmerken van de Xterior terrasparasols. Ook wat afmetingen betreft zit u goed bij Xterior. De terrasparasols zijn verkrijgbaar in afmetingen van 2,5 meter tot aan 11 meter en uitgevoerd in een effen, onbedrukt parasoldoek van een hoogwaardige kwaliteit stof. In het Xterior assortiment zitten ronde, vierkante en rechthoekige modellen waarbij bepaalde modellen bestand zijn om windkracht 10 te doorstaan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Xterior terrasparasols, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of telefoonnummer +31497-581010

Xterior, het geheim van een goed terras

Neem contact op