Terrasafscheiding plexiglas

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terrasafscheiding van plexiglas aanschaffen

Er is enorm veel mogelijk met een terras. Heb jij een horecaonderneming waar een terras bij zit en heb je het idee dat je hier nog niet echt optimaal gebruik van maakt? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. We hebben namelijk een groot aantal verschillende producten voor je klaarstaan, waarmee je er op kunt rekenen dat jouw terras straks een echte trekpleister wordt. Neem bijvoorbeeld een terrasafscheiding van plexiglas. Dit is een afscheiding waarmee je jouw gasten nog meer privacy geeft, waarbij ze zich dan ook weer niet afgezonderd voelen van de rest van je klanten. We helpen je graag om deze afscheidingen dusdanig neer te zetten dat je er optimaal gebruik van kunt maken.

Aan de slag met een plexiglas terrasafscheiding

Onze terrasafscheiding van plexiglas is in meerdere verschillende soorten en maten te krijgen. Aangezien wij alle producten in ons assortiment zelf produceren, kun je er op rekenen dat je een afscheiding op je terras krijgt staan die er precies uitziet zoals jij dat wilt. Die plexiglas terrasafscheiding wordt door ons dan ook nog eens helemaal op maat gemaakt, waarbij we meerdere verschillende stijlen en kleuren aan je kunnen leveren. Zo kun je er op rekenen dat alles helemaal in de stijl van je horecagelegenheid wordt afgeleverd.

Meer over ons

Meer weten over onze terrasafscheiding van plexiglas

Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je meer wilt weten over onze terrasafscheiding die plexiglas als basismateriaal gebruikt. Neem gewoon even een kijkje op de overige pagina’s van deze website om te zien wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. Je ziet dan gelijk hoe mooi en stijlvol onze producten er uitzien. Jij wilt toch ook dat je optimaal kunt profiteren van je terras? Wij zorgen ervoor dat je gasten vier seizoenen op je terras kunnen genieten van een hapje of drankje!

Neem contact op