Terrasafscheiding

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

De perfecte terrasafscheiding voor je terras

Ben jij op zoek naar een mooie terrasafscheiding voor je terras? Dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Xterior. We hebben een jarenlange ervaring als het aankomt op het optimaliseren van terrassen. Als wij met jouw terras aan de slag gaan, dan kun je er op rekenen dat je omzet een enorme boost gaat krijgen. Samen met jou gaan we bekijken hoe we je terras anders in kunnen delen, zodat jij straks het hele jaar door mensen op je terras hebt zitten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld gebruik maken van een terrasafscheiding. Met een afscheiding je terras nog aantrekkelijker maken is een van de specialiteiten van Xterior.

Een afscheiding voor terras inzetten

De indeling van je terras is heel belangrijk. Als mensen op je terras het gevoel hebben dat ze prettig zitten, dan zullen ze eerder geneigd zijn om vaker terug te komen en dan ook andere mensen mee te nemen. Een terrasafscheiding is een perfect product om hiervoor in te zetten. Je geeft mensen dan een extra stukje privacy op je terras, zodat ze zich hier nog meer thuis gaan voelen. We hebben meerdere verschillende oplossingen op het gebied van de perfecte terrasafscheiding. Je vindt hier meer informatie over op deze site, maar je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Meer over ons

Welke afscheiding voor jouw terras?

Een afscheiding voor terras inzetten is een perfecte manier om het nog gezelliger te maken. We maken alle oplossingen die wij op dit gebied hebben helemaal zelf. Zo kunnen wij altijd een product maken dat helemaal op maat is en dat daadwerkelijk op jouw horecazaak is gericht. Kom eens bij ons langs om te bekijken wat we allemaal voor je kunnen betekenen en wat voor producten we hebben klaarstaan.

Neem contact op