Terrasinrichting

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terras inrichting

Terrasinrichting is dé expertise van Xterior. Het geheim van professionele terras inrichting? Een terrasinrichting creëren waar de gast zich thuis voelt. Ontspannen doe je niet op een winderig, heet of juist te koel terras. Daarom realiseren wij met onze producten altijd de ideale terrasomstandigheden. Anders gezegd: Xterior zorgt voor optimaal terrascomfort!

Terrassfeer oproepen

Een comfortabele plek is niet automatisch een sfeervolle locatie. Is jullie terras een logisch verlengstuk van de binnenruimte? Een plek waar je gast zich onmiddellijk thuisvoelt? Xterior levert maatwerk en daardoor kunnen we iedere denkbare terrassfeer oproepen. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over de creatie van het perfecte terras. Maar waarom komen jullie niet langs om ons te informeren over jullie wensen?

Meer over ons

Goed advies

Onze medewerkers hebben de kennis en passie om een goed advies te geven en waardevolle ideeën te genereren. In onze Nederlandse fabriek zetten we deze ideeën om in tastbare terrasproducten. Xterior is hét adres voor professionele terras inrichting. Maak een afspraak, dan maken we jullie buitenruimte aantrekkelijker, moderner en aangenamer!

Neem contact op