Terrasomheining horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

De functies van een terrasomheining horeca

Een terrasomheining horeca heeft meerdere functies. Zo baken je jouw terras af en zien klanten direct welke stoeltjes en tafeltjes bij jouw horecaonderneming horen. Daarnaast staat een omheining gezellig, zeker als je er bijvoorbeeld plantenbakken in plaatst. Een andere functie van de terrasomheining is dat hij als windscherm kan dienen. Plaats boven op de omheining bijvoorbeeld glazen wanden. Klanten zitten hierdoor altijd uit de wind op je terras, maar kunnen wel lekker naar de langslopende mensen kijken of van het uitzicht genieten . Op deze manier verleng je het terrasseizoen en zul je meer winst kunnen behalen. Het terras is immers dé cash cow van jouw horecaonderneming.

Horeca terrasomheining op maat

Een horeca terrasomheining laat je het liefst op maat maken. Zo weet je zeker dat de omheining aan je wensen voldoet en past bij je huisstijl. Daarnaast kan het lastig zijn om een omheining te vinden die precies de juiste afmetingen heeft. Bij Xterior maken we graag een terrasomheining voor je. Wij adviseren je over de mogelijkheden en maken een persoonlijk ontwerp. Het produceren en monteren van de terrasomheining doen we zelf. We kunnen hierdoor snel leveren én garanderen de beste kwaliteit en service. Wedden dat jij lang plezier hebt van deze investering?

Meer over ons

Meer informatie over een terras omheining voor horeca?

Wil je meer informatie over een terras omheining voor horeca? Kijk dan verder op onze website. Hier lees je meer over ons en kun je foto’s bekijken van de omheiningen die wij gerealiseerd hebben. Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken voor een persoonlijk advies? Neem dan contact op met het team van Xterior via de e-mail of telefoon. Tot slot ben je bij Xterior aan het juiste adres voor diverse andere must-haves voor op het terras. Ontdek bijvoorbeeld ook ons aanbod met parasols, zonwering en windschermen.

Neem contact op