Terrasoplossingen

Terras aan regenzijde horecagelegenheid


Probleem

Jouw terras bevindt zich aan de regenzijde van de horecagelegenheid. Je zoekt daarom een oplossing zodat gasten ook tijdens regen kiezen voor jouw terras.

Oplossing

Wind en regen kunnen een nare spelbreker als het gaat om de omzet die jij uit het terras haalt. Gasten blijven weg of kiezen wellicht voor een horecagelegenheid waar ze wel op behagelijke wijze buiten kunnen vertoeven. Met Xterior behoren dit soort situaties tot het verleden. Met onze terrasoplossingen creëren we een comfortabele omgeving waarin jouw gasten geen hinder ondervinden van bijvoorbeeld regen. Wat dacht je van onze Pergola Sunrain? Een modern design, extreem stabiel, gebruiksvriendelijk, bestand tot hoge windkrachten en standaard geleverd met geïntegreerde regengoot, waardoor water onzichtbaar wordt afgevoerd. Jouw gasten zitten er onder de Pergola Sunrain droog en behaaglijk bij, beloofd!

Enkel bezoekers op terras met mooi weer


Probleem

Jouw terras wordt enkel bezocht tijdens de mooie zomerdagen. Jij wilt de gebruiksperiode van het terras verlengen en wel het liefst tot 365 dagen per jaar.

Oplossing

Een terras moet uitnodigend zijn. Een lekker voorjaars- of zomerzonnetje draagt daar zeker aan bij. Maar, er is meer nodig. Gasten kiezen voor jouw terras op basis van het totaalplaatje. De inrichting en de bescherming tegen diverse weersinvloeden zijn belangrijke ‘variabelen’ bij de beeldvorming en de uiteindelijke keuze om plaats te nemen op jouw terras. Bij Xterior creëren we daarom een complete beleving, waarin het totaalplaatje jou en je gasten volledig tevreden stemt. Om te komen tot de gewenste oplossing, inventariseren we eerst het vraagstuk. Op deze wijze zijn we er zeker van dat we je de juiste producten uit ons assortiment voorleggen. Wellicht kiezen we voor terrasschermen uit onze uitgebreide collectie, al dan niet in combinatie met parasols of maken we gebruik van accessoires om het terras -bijvoorbeeld door het gebruik van verwarmingselementen en verlichting- aantrekkelijker te maken.

De wind is een grote spelbreker op mijn terras


Probleem

Zomer, herfst of winter, zodra de wind opsteekt verlaten de gasten jouw terras. Zelfs in de zomer verandert het terras al snel in een gure plek. Jij zoekt een oplossing waarmee ‘Jan de wind’ voor altijd kansloos is.

Oplossing

Niets zo vervelend dan een koude gure wind die de kop op steekt. Met de windschermen van Xterior heeft wind geen enkele kans. Onze terrasschermen zijn niet alleen functioneel, ook qua design springen ze in het oog. Onze uitgebreide collectie vertegenwoordigt modellen die passen bij diverse type horecagelegenheden. Zo ben jij er zeker van dat jouw terras altijd matcht met dat wat je uit wilt stralen. Al onze terrasschermen worden vervaardigd uit de beste materialen en zijn altijd voorzien van gehard veiligheidsglas.

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961