Terrasschot horeca

Terrasschotten

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terrasschotten

Nieuw terrasschot nodig? Terrasschotten hebben wij als terrasspecialist natuurlijk volop. Terrasschotten voor de horeca vind je online, maar als je contact opneemt, dan adviseren we je graag persoonlijk. Een goed terrasschot is stevig en toch eenvoudig te plaatsen. Daarnaast wil je dat de terrasschotten lang meegaan en passen bij de sfeer van je horecazaak. Wij hebben terrasschotten voor alle horeca van Nederland.

Terrasschotten op maat

Luxe of budget? Exclusief of toegankelijk? Alles kan. Onze vakspecialisten in onze Nederlandse fabriek maken de terrasschotten op maat. Naast het perfecte terrasschot, hebben we natuurlijk ook een breed assortiment terrasschermen. Terrassen brengen horecaondernemers veel extra omzet op, maar soms zorgen ze ook voor extra kopzorgen.

Meer over ons

Flexibele oplossingen

Hoe houd je gasten tevreden, als het ’s ochtends fris is, in de middag de zon schijnt en in de avond de wind opsteekt? Wij hebben flexibele oplossingen voor ons veranderlijke klimaat. Wil je ook een mooi terras waar gasten zorgeloos genieten? Op ieder moment van de dag? Bekijk dan onze online voorbeelden of laat je inspireren in onze showroom. Deskundige adviseurs hebben antwoorden op al je terrasvragen!

Neem contact op