Terrasvergunning

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Maak optimaal gebruik van je terrasvergunning

Heb jij een terrasvergunning bij je horecagelegenheid? Dan is het goed om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die Xterior je allemaal te bieden heeft. Wij richten voor jou een terras in waar het hele jaar door mensen op zitten. Normaal gesproken is het natuurlijk zo dat mensen het liefste op een terras plaatsnemen op warme, zonnige dagen, maar eigenlijk zouden mensen het liefst het hele jaar daar willen zitten. Met Xterior is dat ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jij straks een terras hebt waar het seizoen mee wordt verlengd en waarmee jij optimaal gebruik kunt maken van je terras vergunning.

Vergunning voor terras

Als jij een horecagelegenheid hebt, dan kun je niet zomaar een terras bij je zaak inrichten. Je hebt hier een officiële terrasvergunning voor nodig, daarna mag je pas aan de slag met het openen van een terras. Je hebt bij de inrichting van een terras een groot aantal mogelijkheden. Bij Xterior kun je er op rekenen dat je louter professionele producten aangeboden krijgt. We maken bijvoorbeeld in onze eigen fabriek stevige, prachtige terrasschermen en parasols, die we helemaal op jouw wensen af kunnen stemmen. Maar het is bij ons ook mogelijk om bijvoorbeeld zonwering en terrasverwarming te bestellen. Alles wat er maar nodig is om jouw terras zoveel mogelijk te optimaliseren.

Meer over ons

Op zoek naar een vergunning voor terras?

Het is belangrijk om de juiste terras vergunning in huis te hebben als je jouw eigen terras op wil starten. Met Xterior is je terras meer waard. We maken voor jou een terras dat in alle seizoenen gebruikt kan worden. We staan klaar voor advies en ontwerp, maar ook voor productie en montage. Bij ons vind je louter kwalitatief hoogstaande windschermen en parasols die helemaal windvast zijn. We maken deze voor jou op maat in een groot aantal verschillende kleuren en stijlen.

Neem contact op