Verplaatsbare terrasschermen

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Verplaatsbaar terrasscherm

Verplaatsbare terrasschermen zijn een ideale oplossing voor veel horecazaken. Wat is het terrasprobleem in de Lage Landen? Wisselvallig weer. Een verplaatsbaar terrasscherm maakt definitief korte metten met dit probleem. Het maakt niet uit hoe de wind waait, of waar de zon staat, verplaatsbare terrasschermen geven je gasten altijd het ultieme terrasgevoel. Alsof het 365 dagen per jaar terrasweer is!

Ervaren terrasspecialisten

Natuurlijk wil je voor een nieuw terrasscherm liever niet de hoofdprijs betalen. Gelukkig leveren we de terrasschermen niet alleen, we zijn ook producent. Het voordeel? Je neemt direct af van de producent en betaalt daardoor een zeer scherpe prijs. Bijkomend voordeel is dat onze ervaren terrasspecialisten natuurlijk alles weten van onze eigen terrasproducten.

Meer over ons

Bezoek de showroom

Wil je een terrasscherm met een afwijkende afmeting? Een bijzondere opdruk? Wij maken het onmogelijke mogelijk en doen er alles aan om van jou een tevreden klant te maken. Natuurlijk wil je eerst zien en ervaren wat onze verplaatsbare terrasschermen doen voor jouw onderneming. Bekijk de foto’s op de site of kom op afspraak naar de showroom. We horen graag van je!

Neem contact op