Vierkante parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Vierkante parasols

Wat is er mis met de vierkante parasol? Helemaal niets. Vierkante parasols blijven onverminderd populair en daar zijn goede redenen voor. Een parasol die vierkant is, oogt strak en eigentijds. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik en heel makkelijk goed op te stellen. Ten slotte neemt de vierkante parasol weinig ruimte in en daardoor blijft er meer plek voor tafels en stoelen. Minder parasol = meer omzet.

Parasols op maat

Natuurlijk kun je onze vierkante parasols helemaal aankleden naar je eigen wensen. Heb je een bistro, een bar of ben je eigenaar van een hotel? Voor iedere zaak, hebben wij een goede oplossing. Alles kunnen we aanpassen. Een bijzondere kleur op je parasol? Een unieke vormgeving ontwerpen? Er is heel veel mogelijk. Samen realiseren we altijd de mooiste vierkante parasols.

Meer over ons

Spannend terras

Als terrasexpert hebben we nog meer fantastische ideeën om je terras mooier, spannender en aantrekkelijker te maken. Ultiem terrascomfort: dat is altijd ons streven. We realiseren dit met hoogwaardige producten uit onze eigen fabriek. Natuurlijk snappen we het als je nog vragen of suggesties hebt. Wil je wat ons aan kwijt? Bel, mail of vul het contactformulier in!

Neem contact op