Vrijstaand terrasscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Vrijstaande terrasschermen

Vrijstaand terrasscherm nodig? Wij zijn hét adres voor vrijstaande terrasschermen. Als terrasspecialist hebben we voor iedereen de beste oplossing. Zowel particulieren als horecaondernemers kiezen steeds vaker voor een vrijstaand terrasscherm van eersteklas kwaliteit. De reden? Om te beginnen gaan goede vrijstaande terrasschermen veel langer mee. Deze modellen zijn dan wellicht iets duurder in aanschaf, maar veel voordeliger voor de lange termijn.

Praktische oplossingen voor terrasproblemen

Daarnaast zijn onze terrasschermen ook op maat te maken. Terrassen kennen altijd een unieke vorm. In de ene hoek schijnt de hele dag de zon, op een andere plek staat er vaak wind. Om die reden moet je als opdrachtgever meedenken en praktische oplossingen kunnen bedenken. Wij leveren niet alleen vrijstaande terrasschermen, we maken deze ook in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om voor iedereen, het meest geschikte exemplaar te maken. Maatwerk dus!

Meer over ons

Nog mooier terras

En wat te denken van het ontwerp? Het design maakt een terrasscherm pas af. Het kan zelfs de reden zijn dat gasten kiezen voor jou in plaats van de zaak naast je. Wij maken je terras aantrekkelijker door een aansprekend design. Meer weten over ons aanbod van innovatieve terrasproducten? Surf op je gemak verder op deze site of neem contact op. We horen graag hoe we jouw terras nog mooier kunnen maken!

Neem contact op