Windscherm terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Comfortabel terras

Veel horecaondernemers en particulieren kiezen voor ons vanwege onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. We leveren topkwaliteit, maar rekenen nooit de hoofdprijs. We drukken kosten doordat je direct afneemt van de producent, maar we zullen nooit besparen op materiaalkosten of op onze vakspecialisten. Kies een terras windscherm van kwaliteit, dan weet je zeker dat je jarenlang geniet van een comfortabel terras. Ook als de wind waait en het even geen ideaal terrasweer is.

Geldbesparende oplossingen

Dankzij onze jarenlange ervaring, hebben we innovatieve oplossingen voor terrasproblemen. Heb je een plek waar de wind vrij spel heeft? Heb je hoge kosten door geldverslindende heaters? Overal vind je bij ons een duurzame, betaalbare en stijlvolle oplossing voor. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of neem contact op. We staan 6 dagen per week voor je klaar!

De kwaliteit van Xterior
Bij Xterior weten we waar een windscherm aan moet voldoen. We zijn al jarenlang actief op het gebied van zonwering en het geheel weerbestendig maken van een horeca terras. In die jaren hebben we veel dingen uitgeprobeerd, en zijn zo al snel tot onze ijzersterke modellen gekomen. Maar, je kunt een horecascherm wel heel sterk maken, het moet er natuurlijk ook nog mooi uitzien. Ook hiervoor ben je bij Xterior aan het juiste adres. Met onze windschermen om je terras heen zullen potientiele gasten aangetrokken worden door de strakke look. Met onze verschillende modellen weten we zeker dat er een model tussenzit dat bij jouw huisstijl past!

Met een windscherm terras en gasten behoede voor weersomstandigheden
Als een terrasscherm stevig gebouwd is, dan verlengt dit het seizoen waarin een terras gebruikt kan worden. Je gasten hoeven echt niet meer bang te zijn voor een buitje, met onze terrasschermen en weerbestendige parasols zit iedereen afgeschermd voor alle weersomstandigheden. Een mooie extra bij onze modellen is het feit dat we ook mobiele terras windschermen verkopen. Deze schermen zet je eenvoudig op een andere plek neer. Heb je bijvoorbeeld gasten die een deel van je terras willen gebruiken voor een eigen feestje, zonder dat andere mensen daar zicht op hebben? Je rolt onze mobiele schermen zo op de goede plaats!

Meer over ons

Meer informatie over ons windscherm voor terras en horeca

Ben je in de markt voor nieuwe windschermen? Of wil je juist jouw terras een keer echt weerbestendig en stormproof maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we met jou kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. We kunnen alle onderdelen van het terras helemaal voor je op maat maken, en alles aanpassen aan je huisstijl. En als je open staat voor originele ideeen, dan gaan we voor jou aan de slag om van je terras een unieke plek te maken. Het is heden ten dage lastig om je met een terras te onderscheiden, maar met onze producten en professionele medewerkers aan jouw kant gaat dat zeker lukken!

Design speelt hierbij absoluut een rol. Xterior heeft diverse modellen windschermen voor uw terras in haar assortiment.

Xterior biedt u de helpende hand bij de inrichting van uw terras van met name windschermen en parasols. En dat kan alleen met jarenlange ervaring. Want alleen dan heeft u iets aan een advies. En deze ervaring is er. Jarenlang opgebouwd in Nederland, België en daarbuiten. Ervaring op gebied van terrassamenstelling, productontwikkeling, veiligheid, functionaliteit en efficiency.

Wilt u meer weten wat Xterior voor u kan betekenen, kijk op onze website www.xterior.nl of neem contact met ons op via e-mail [email protected] of telefoonnummer +31497-581010.

Xterior, het geheim van een goed terras
Neem contact op