Zoekwoord 1

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Windscreen terrasscherm

Gezocht op ‘windscreen terras‘? Zoek dan niet langer, want wij hebben windscreens voor ieder terras. In onze eigen fabriek maken we al jarenlang de mooiste windscreens voor particulieren en ondernemers. Maatwerk? Dat is standaard. Net als een razendsnelle levering en vooraf een helder advies. Welke windscreen kies jij voor jullie terras? Een selectie van de mogelijkheden vind je op deze website.

Verplaatsbare windscreens

Zoals gezegd: we maken de windscreens vaak helemaal op maat voor je terras. Heb je een restaurant, café of hotel en moeten de windschermen je gasten beschermen? Voor de horeca hebben wij talloze professionele terrasschermen. Het zijn schermen die zorgen voor meer terrasplezier, meer comfort en een betere uitstraling. Ook makkelijk verplaatsbare schermen hebben wij volop!

Scherm in iedere prijscategorie

Natuurlijk is de prijs ook van belang bij het uitkiezen van een nieuw windscreen. We hebben meerdere uitstekende windscreens, in diverse prijscategorieën. Meer informatie over een bepaald terrasproduct? Behoefte aan deskundig advies? Neem dan via het contactformulier, e-mail of telefoon contact op. Xterior is het adres voor een gezellig, aantrekkelijk en aangenaam terras!

Meer over ons

Intiem terras

Wil je een exclusieve sfeer of juist liever een intiemer terras? Modern of landelijk? Alles is mogelijk. Het windscreen terrasscherm moet passen bij jullie buitenruimte en bij jullie binnenruimte. Xterior is dé terrasspecialist bij uitstek. We hebben windscreen terrasschermen die volledig opgaan in de omgeving en exemplaren die van mijlenver opvallen. Welke windscreen past perfect op jullie terras?

Terrasschermen

Naast uiteenlopende terrasschermen, hebben we nog veel meer om je terras mooier en aangenamer te maken. We verkopen niet alleen hoogwaardige terrasproducten, we produceren deze ook zelf in onze Nederlandse fabriek. Hierdoor wordt maatwerk voor veel meer particulieren en horecaondernemers bereikbaar. Meer weten? Lees dan snel verder of neem contact op met één van de medewerkers van Xterior!
Neem contact op