Windvaste parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Windvaste parasols

Een windvaste parasol is belangrijk, want daarmee voorkom je vervelende ongelukken. Xterior is parasolspecialist en levert windvaste parasols van superieure kwaliteit. Een parasol die windvast is, hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Wij fabriceren onze windvaste parasols zelf, daardoor maken we weinig kosten en daar profiteren onze afnemers van. Alles over tarieven weten? Vraag naar onze concurrerende prijzen of check de site.

Prachtige parasols

Een windvaste parasol is niet hetzelfde als een onverplaatsbare parasol. Zeker niet bij Xterior. Onze exemplaren zijn flexibel, eenvoudig in gebruik en ook nog eens zeer elegant. Wil je bewijs zien? Dat kan. Check de vele voorbeelden op deze website. Behalve prachtige parasols in alle kleuren en maten, hebben we nog veel meer terrasartikelen van uitstekende kwaliteit.

Meer over ons

Ultiem terrasplezier

Van windscherm tot terrasverwarming en van zonnescherm tot terrasafscheiding: je vindt het allemaal bij Xterior. Indien we iets niet hebben, dan maken we het op maat in onze eigen Nederlandse fabriek. Persoonlijk terrasadvies nodig? Op zoek naar ultiem terrasplezier? Neem contact op of maak een afspraak voor een showroombezoek. Xterior staat voor je klaar!

Neem contact op