Winter horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

De horeca in de winter

Als jij een horecazaak hebt, dan weet je dat het belangrijk is om hier het hele jaar door klanten naartoe te trekken. In de zomer is dat vaak makkelijker dan in de winter. Als je een fijn terras voor je zaak hebt, dan zullen mensen er snel door worden aangetrokken. In de winter wordt dat een stuk moeilijker, aangezien het weer dan normaal gesproken niet echt ideaal is voor een terrasje. Tenminste… tenzij jij er voor zorgt dat jouw terras ook helemaal winterklaar is. In de winter je horeca gelegenheid tot een echte trekpleister maken doe je met de producten van Xterior.

Horeca en winter omstandigheden

Heb jij er wel eens over gedacht om ook in de winter een plek te creëren waar bezoekers graag plaats nemen? We helpen je hier graag bij. Zo verkopen we bijvoorbeeld allerhande soorten terrasschermen en overkappingen waarmee je wind en regen geen kans geeft op je terras. Dat niet alleen, we verkopen ook allerlei soorten verwarming die je op je terras kunt gebruiken. We hebben het dan over verwarmingselementen die slim zijn weggewerkt, zodat je gasten ze niet zien en ook geen risico lopen er tegenaan te komen. Zo heb je al snel een heel aangenaam terras dat ook in de winter helemaal vol zit!

Meer over ons

In de winter je horeca terras vol hebben zitten

Horeca in de winter speelt zich natuurlijk niet alleen maar af op terrasjes. Er zijn vaak evenementen en kerstmarkten waar ook horeca bij aanwezig is. Ook hiervoor hebben wij oplossingen klaarstaan. Neem anders gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over de vele mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We vertellen je graag alles over onze verschillende producten, waarbij we je ook kunnen adviseren over het gebruik en zo optimaal mogelijk opstellen hiervan.

Neem contact op