Winterterras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Meer omzet met een winterterras

Heeft u een horecazaak met een terras en ziet u het einde van de zomer met lede ogen komen? Dan heeft Xterior de oplossing voor u. Wij hebben namelijk meerdere verschillende oplossingen om uw terras langer open te kunnen houden. Met een samenspel van parasols, windschermen en warmtelampen kunt u uw terras zodanig aanpassen dat er een echt winterterras ontstaat. U verlengt hiermee de periode waarin uw gasten op het terras kunnen zitten, u kunt hiermee een omzetverhoging van wel 30 procent behalen! Dat nieuwe terras heeft u er dan snel weer uit.

Winterterras voor horeca

Bent u op zoek naar een oplossing voor het feit dat uw terras in de winter niet, of praktisch niet wordt gebruikt? Deze oplossing vindt u bij Xterior. Wij denken graag met u mee om in de winter een nieuwe oplossing voor uw terras te bedenken. Eentje waarbij uw gasten ook in de winter lekker kunnen genieten op het terras. We hebben daarvoor verschillende producten klaarstaan, in verschillende stijlen. Als u namelijk een geheel eigen stijl heeft in uw horecazaak, dan wilt u natuurlijk ook dat deze terug te vinden is bij uw terras. Of uw zaak nu romantisch, strak of modern is, wij hebben de producten om uw terras geheel in stijl te houden.

Meer over ons

Een winterterras op maat

Het is belangrijk om te proberen uw omzet zoveel mogelijk te optimaliseren. Dit doet u met behulp van de producten van Xterior. Wij bouwen al onze oplossingen helemaal zelf en zijn zodoende zeer flexibel. In een persoonlijk gesprek gaan we graag eens met u om de tafel om samen te beslissen hoe wij uw terras een plek maken waar uw gasten ook in koudere temperaturen graag blijven zitten. Bij ons vindt u een passende aankleding, de scherpste prijzen en een zeer snelle levering. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op