Terras zonnescherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terras zonnescherm

Zonnescherm terras nodig? Een terras zonder zonnescherm is zonde van het geld. Ook in ons eigen land schijnt de zon steeds feller en vaker. Zeker in warme zomers. Wie wil er zweten op een terras zonder zonnescherm? Wij hebben dé perfecte zonneschermen voor je terras. Is je terras groot, klein, vierkant of rechthoekig? Het maakt niet uit. Als terrasspecialist maken we een zonnescherm op maat voor jullie terras.

Optimaal terrascomfort

Vandaag regen, morgen zon en wie zegt wat het weer overmorgen brengt? Doordat de weersomstandigheden in ons land zo wisselvallig zijn, wil je een flexibele oplossing voor terrasproblemen. Wij houden rekening met de elementen, zodat je altijd geniet van je terras. Wil je op korte termijn het terras voorzien van een zonnescherm? Maak dan je keuze uit onze hoogwaardige zonneschermen voor het terras.

Meer over ons

Modellen zonneschermen

We produceren in onze Nederlandse fabriek de mooiste terrasschermen. Hierdoor hebben we korte levertijden, scherpe prijzen en is maatwerk standaard. Vragen over zonneschermen voor het terras? Meer weten over prijzen, levertijden of modellen? Veel antwoorden vind je op deze website, maar natuurlijk kun je altijd even contact opnemen. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Een terras zonnescherm nodig? Een zonnescherm terras moet in de eerste plaats functioneel zijn. Je wilt dat de zonneschermen het terras ook bij felle zon en hoge temperaturen goed beschermen. Ieder terras zonnescherm van Xterior is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Onze vakspecialisten produceren alle zonneschermen voor het terras in onze eigen fabriek.

Maatwerk zonneschermen terras

Dankzij ons vakmanschap, en het gebruik van eersteklas materialen, is kwaliteit gegarandeerd. Naast kwaliteit, ben je ook op zoek naar een zonnescherm dat bij je terras past. Welke sfeer wil je met je terras oproepen? Alles kan, niets is te gek. Als we het niet in ons assortiment hebben, dan maken we het voor je op maat. In onze Nederlandse fabriek werken ervaren vakspecialisten die ieder project aankunnen.

Terrassfeer

Zonneschermen moeten daarnaast niet te veel ruimte innemen. Heb je onze nieuwste modellen bekeken? Die nemen nauwelijks plek in, bieden optimale bescherming en leveren ook nog eens een positieve bijdrage aan de sfeer op je terras. Kortom: het ideale zonnescherm bestaat en Xterior levert het je graag. Heb je vragen, wensen of suggesties? Dat kan altijd. Neem contact op, onze ervaren terrasspecialisten staan voor je klaar!

Neem contact op