Zonwering horeca terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Met een zonwering van je horeca terrras een nog fijnere plek maken

Ben jij op zoek naar een manier om van jouw terras een nog fijnere plek voor je gasten te maken? Dan raden wij je aan om eens bij Xterior te komen kijken. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal producten staan die ertoe bijdragen dat jouw terras een perfecte plek is om een consumptie te nuttigen. Met zonwering je horeca terras nog aangenamer maken is natuurlijk mogelijk met de producten uit ons assortiment. We hebben zonneschermen klaarstaan die je direct in kunt zetten om je bezoekers uit de zon te houden als ze dit willen.

Zonwering voor terras van horeca gelegenheden

Mensen vinden het fijn om op een zonnige dag op een terras te zitten. Lekker genieten van een koud drankje of een smakelijk hapje in de zon. Maar soms kan de zon wat te fel zijn. Met een van onze zonneschermen bied je dan een perfecte oplossing aan je clientèle. Wij hebben zonneschermen in meerdere soorten en maten voor je klaarstaan. Of je nu een rond, rechthoekig of vierkant scherm wilt hebben, wij zorgen er voor dat deze helemaal voor jou op maat worden gemaakt. Zo heb jij straks die mooie, stijlvolle schermen op je terras staan die ervoor zorgen dat gasten nog meer door jouw terras worden aangetrokken.

Meer over ons

Meer weten over zonwering voor terras van horeca

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We zorgen er graag voor dat jou terras straks een zeer aangename plek is om te vertoeven en dat je omzet met grote stappen vooruit gaat. Alles wat wij maken wordt door onszelf geproduceerd, vandaar ook dat wij je de allerhoogste kwaliteit kunnen garanderen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je straks het mooiste, meest aantrekkelijke terras van je stad of dorp hebt!

Neem contact op