Zweefparasols

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Zweefparasols

Xterior is het adres voor een nieuwe zweefparasol. Wat ons bijzonder maakt? We zijn niet alleen leverancier van zweefparasols, we maken de zweefparasol ook in eigen fabriek. Hierdoor kunnen we snel leveren, de prijzen betaalbaar houden en is maatwerk standaard. Een zwevende parasol biedt voordelen. Het zicht op het terras verbetert, wat er belangrijk is voor het terrascomfort van je gasten.

Zwevende parasol sfeerverhogend

Daarnaast geven zweefparasols natuurlijk ook meer ruimte voor het plaatsen van tafels en stoelen. Hierdoor stijgt de omzet per vierkante meter. En wat te denken van de uitstraling van je toko? Een zweefparasol oogt exclusiever en werkt daardoor sfeerverhogend. Kortom: er zijn tal van redenen om te kiezen voor een zwevende parasol.

Meer over ons

Trendy terras

En de prijs? Dat valt reuze mee. Dit type parasol is bij ons ook nog eens heel betaalbaar. Benieuwd naar de nieuwste modellen? Weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie terras? Surf dan snel verder op deze website of maak een afspraak. Onze vriendelijke en kundige medewerkers nemen graag de tijd voor je. We transformeren ieder terras, tot een trendy terras!

Neem contact op